mandag 13. september 2010

INNSAMLING

Som sagt i første innlegg skal vi på to forskjellige opplegg hvor vi skal besøke barn, til disse oppleggene vil vi få samlet inn så mye penger som mulig sånn at vi kan gi de den beste dagen vi kan! Tar også imot leker, baller, kosebamser etc. Men i hovedsak vil vi ha inn penger for å kunne personliggjøre dette fra oss.

BARNEFENGSELET "REMAND HOME": Her skal vi møte barn helt fra 8-9 års alderen. Vi skal dit på starten av turen vår og vi skal lage et opplegg til barna her. Til dette stedet kan vi ha med oss omtrent hva vi vil for det er ikke noe problem å bære det, siden det er tidlig på turen at vi skal dit. Men noen av de ideene vi har kommet opp det er:

- Ball(er) (fotball, tennisballer, kanonball, sprettball)
- Tegnesaker (tegneblokk, fargeleggingsblokk, fargeblyanter, viskelær, blyantspisser etc)
-  Malesaker (maleskrin, pensler, fingermaling, kritt)
- Hoppetau/Hoppestrikk
- "Hjemmelaget" såpebobler.
- Hårstrikk, hårbørste, spenner
- Lekebiler, lego
- Drops

INTERNATSKOLE DREVET AV "CHILD AFRICA": Her er det opp til 250 elever, men vi skal muligens få 2-3 klasser vi skal få ansvaret for en dag. Da skal vi sette opp litt aktiviteter og dill dall som kan gjøre dagen morsom, lærerik og uforglemmelig for de og oss. Men denne turen ligger på slutten av hele turen vår i Afrika og må da være avhengige av at det er muligheter å bære tingene vi skal ta med over lengre strekninger. Har tenkt på mye av det samme som på barnefengselet, eneste er at vi her kan gjøre mer ut av aktivitetene fordi vi har ut ifra de opplysningene vi har fått er det godt uteareal vi kan bruke her i motsetning til fengselet. Noe av det vi har satt opp er:

- Baller (som kan brukes av hele skolen)
- Tegnesaker (som kan brukes av hele skolen)
- Strikk og hoppetau
- Dagbøker
- Hårstrikker (små til å lage f.eks rastafletter)
- Neglelakk (Jenter)
- Leke biler (Gutter)

1 kommentar: