lørdag 23. oktober 2010

Første dag

I dag har vi vært og møtt MYSA og det har vært en interessant og lærerik dag. Dagen startet med å spise frokost på hostelet som var helt ok. Vi fikk egg, toastet brød, med pølser, juice og kaffe. Så var det ut på tur ut til det gamle hovedbygget til MYSA.

Vi fikk masse og god informasjon om selve prosjektet og sterke historier som er “vanlig” her nede, men som er utrolig triste og forferdelige å høre for oss. Vi har kjørt gjennom hele Mathare distriktet og sett en god del av slummen, hvor vi skal gå på søndag. Det ble forskjellige inntrykk på alle sammen. Vi så masse barn i skoleuniformer, noen hissige innbyggere og noen hardtarbeidede menn og kvinner.

Dagen i dag har vært fin og inntrykksrik, men på hjemturen ble det troperegn og kaos for å komme seg hjem på grunn av alt regnet som havnet i veien. Vi skulle egentlig på fotballkamp, men det ble avlyst når det kom et helt forferdelig vær. Så vi har holdt oss på hostelet siden vi kom hjem og tatt det helt med ro og spist her. Vi storkoser oss og alle har det bra, vi har satt opp myggnetting og det var jo et lite prosjekt kan man si, men til slutt så fikk alle sammen de opp =)!

I morgen skal vi til Haba na Haba og være med på litt arrangementer med de. Noe vi storgleder oss til! Blir spennende å faktisk kunne være med på noe som skolen våres støtter og som vi har hatt innsamling.

Hilsen Jasmin =)!


(Fra Gyrids konto pga tekniske problemer)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar