fredag 5. november 2010

De siste dagene =)

En bitteliten oppdatering, vi har bodd på et crappy hostel de siste dagene, men det har forsovet gått greit. Vi har vært på internatskolen og levert ut hoppetau og masse massse mer som var det vi kjøpte for noe av de innsamlingspengene vi fikk inn.


I går var det markedsdag og alle sammen fant noe de likte. Så med suvernier kommer vel alle hjem med! Prutingen gikk ganske greit for seg og vi fikk stort sett tingene vi ville ha for prisen vi kunne gå med på.

I dag har vi vært hos trollmann, det var interressant og litt fasinerende. Men han som vi har hatt med oss trodde han var en falsk trollmann. Men det kan ingen av oss andre si noe på siden vi ikke kan bevise hva som fungerer eller ikke. Og vi fikk kun informasjon og svar på de spm vi hadde så det var ikke noe trolldom innblandet på dette sammentreffet.

Senere i kveld/natt skal vi på flyet hjem til Norge igjen. Alle gleder seg utrolig mye til å se dere der hjemme igjen å kunne snakke med dere uten at strømmen skal gå, batterier være tomme, for dyre regninger eller andre ting som har gjort det vanskelig. Men turen har vært fin, selvfølgelig har det vært et par humper og dumper i veien, men som vi sier om det blir forsinkelser eller noe sånt er "This is Africa" så setter vi et smil på ansiktet de fleste gangene.

Nå venter muligens et marked til oss eller så blir det bare avslapping resten av tiden til vi skal til flyplassen. Vi reiser herfra (Kampala) rundt ni tiden så vi er på flyplassen rundt halv elleve, elleve. Så rekker vi middag på Lundheim til og med =D Men ikke forvent dere rene og godluktede globalt gjeng tilbake. Vi har fått til en hel vaskedag med klær hvor klærne bare sluttet å lukte vondt, men fortsatt var full av Afrika sand og møkk. Noen klær hadde til og med apekatt avtrykk på seg. hehe. Så dere på Lundheim, vi på globalt setter STOR pris på om vaskerom og dusjer kan være "våres" resten av dagen i morgen etter at vi har kommet hjem =P hehe.

- Jasmin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar